martes, 15 de noviembre de 2011

Un pas endavant: Edificis per l'educació

Avui a La Pissarra 2.0 encetem una sèrie sota el nom 'edificis per l'educació' que tindrà continuïtat durant les properes setmanes. A partir d'aquesta col·lecció, hem trobat interessant mostrar-vos algunes de les construccions arreu del món relacionades amb el món de l'educació i l'ensenyament. Construccions que destaquen no només per la seva espectacularitat estètica, sinó també per adoptar enginyoses solucions davant les diverses particularitats que ha de tenir un centre d'estudi. I és que l'arquitectura d'un espai té influència anímica en l'activitat que s'hi reprodueix en l'interior de l'edifici. Per això, us portem aquesta sèrie que avui inaugurem:

Escola de secundària d'Orestad (Copenhague, Dinamarca)




Aquest espectacular edifici d'educació secundària situat a Copenhague destaca per la filosofía amb què va ser projectat: una comunió d'espais d'estudi oberts en què es promogui la comunicació entre els estudiants.


Dissenyat per 3 x Nielsen i conclòs l'any 2007, aquest centre educatiu en forma de cub també és interessant pels diferents espais de relax presents a l'interior, així com la tan anhelada lluminositat als països nòrdics que en aquest cas garanteixen els grans ventalls de colors que cobreixen l'estructura externa del recinte. 






No hay comentarios:

Publicar un comentario